side_banner

Hvordan sende glass over hele landet

Hvordan sender du den uten å ødelegge den?

SENDER SPRØKKELIGE VARER

Forsendelse av skjøre varer starter med riktig pakking.Klargjøring av glass eller andre skjøre gjenstander for frakt er en enkel og grei prosedyre.

Vi deler disse pakketipsene for å hjelpe deg med å få varen trygt til kjøperen din!

Det vil alltid være en debatt om hvilke emballasjematerialer som er best.Det er mange nye materialer på markedet og oppfinnsomme måter å bruke tilgjengelige materialer på.Nøklene til sikker frakt er:

· Hold gjenstanden din fra å riste eller forskyve seg, dvs. at det ikke skal være noen bevegelse i boksen ved risting.

·Bruk materialer som absorberer vibrasjoner OG støt!

·Eksterne materialer/bokser må ha styrken til å holde vekten av gjenstandene dine.Når du er i tvil, forsterk pakkeboksene.

Beste praksis for pakking er balansert mot pakkevekt og fraktkostnader.Som organisasjon anbefaler vi trygge pakkingsmetoder for varene vi selger, men hver selger er ansvarlig for å bestemme den beste måten å pakke og sende varene de selger.Her er noen generelle standarder vi anbefaler:

· Pakk inn gjenstander i et lag med papir, vev osv. for å unngå å ripe opp overflater eller dekorative motiver.IKKE pakk inn i avispapir!

· Pakk varen inn i bobleplast.Pakk ikke under eller over, men rundt det.

· Gjør tape gjenstander for å holde beskyttelsesmaterialet på plass, men ikke for å mumifisere.For mye tape kan føre til at mottakeren skader varen når den pakkes ut.

·DO dobbel boks, i hvert fall ekstremt skjøre gjenstander.

· Legg minst 1,5 tommer pakkepeanøtter eller annet emballasjemateriale rundt varen.

Hva gjør vi med pakkingen før frakt?

Vi gjør alle tipsene ovenfor under pakkingen, men det vi bekymrer oss mest om er hvordan vi fikser glassbong eller dupperigg i pakken uten å knuse under frakt.Det krever litt dyktighet å lage det, men vi har en løsning for å forhindre at den verste situasjonen oppstår på grunn av mer enn 10 års erfaring i bransjen.


Innleggstid: 28. september 2021

Legg igjen din melding